Liefdesjubileum


Héérlijk feestje op het strand. Daar waar de vonk twee jaar geleden oversloeg ?

23 juli 2015 verscheen Henk op mijn beeldscherm via een gemeenschappelijke vriend en een gelijksoortige opmerking onder diens post. Een opmerking, een duim omhoog en een klik naar zijn pagina zorgde ervoor dat ik de stoute schoenen aantrok en hem vol buiten mijn comfortzone een pb-tje stuurde.

Drie weken van berichtjes sturen; vragen, antwoorden en herkenning. Beide planteneters, fan van David Deida en trance feestjes blijken een gemeenschappelijk interesse te hebben. Zo geschiedde het dat wij 3 weken na het eerste contact oog in oog staan in Elements Beach.

Te midden van dierbare vrienden, het feestgedruis, strand en de ondergaande zon zakken we in onze eigen bubble. Later ontdekken we via vrienden dat onze wegen een week eerder op 18 juli 2015 al bijna gekruist waren. Zo ontdekken we nog veel meer “toevalligheden” dat het bij lange na niet toevallig meer is.

Nu alweer twee jaar samen op pad. Leuke, avontuurlijke, spannende en ook minder leuke tijden gehad maar iedere keer weer sterker komend uit wat we meemaken. Steeds meer vanuit verbinding de vrijheid in onszelf ontdekken en ervaren.

Inspirators en mentors zijn volop rondom onszelf aanwezig. Schrijvers, trainers maar ook vrienden, voorbijgangers en familie. We lopen ze tegen het lijf, ont-moeten ze, lezen hun boeken en verbinden met hen. We leren, groeien en bovenal we leven wat we hebben ont-dekt.

Wat een genot om samen met jou dit alles te mogen beleven. Ik hou van ons

Een gedachte over “Liefdesjubileum”

Geef een reactie