Frisse zondagochtend wandeling

Vanmorgen een heerlijke ochtendwandeling door de vrieskou gemaakt en genoten van de prachtige ijskristallen en zuivere lucht. Het is alsof alle emoties van afgelopen dagen in Ć©Ć©n klap gezuiverd en getransformeerd werden.

Geraakt door de schoonheid van het landschap blijf ik staan en neem wat foto’s. Dit uitzicht geeft ongeveer weer hoe het uitzicht is vanuit mijn droomhuis. Het geraas van de A7 filter ik voor nu even weg.

Mijn droomhuis staat op de vlakte en in de stilte. De serre met houtkachel biedt s’winters bescherming tegen de kou, terwijl ik tegelijk de zonnestralen op mijn huid voel.
Tijdens het lopen in deze serene rust, voelde ik de creativiteit weer gaan stromen en bedenk ik mij eenmaal thuis een lekker ontbijt te gaan creƫren.
Heerlijk als het huis nog in diepe rust is en de kinderen bij het ontwaken (rond lunchtijd) te verrassen met dit winter wonder wortel taartje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *