Succesvol doelen stellen èn behalen

Bijna had ik genoegen genomen met 472 bezoekers tot ik mij bedacht dat dit natuurlijk niet het doel is van doelen stellen.

Tijdens de training ‘Your Roadmap to Succes & Happiness” leer ik juist hoe belangrijk het stellen van doelen is en hoe het bijdraagt aan een gelukkig leven.

Bijna succesvol

Nu zie ik ineens wat ik heel vaak doe. Genoegen nemen met bijna. Maar dit is nu net niet de bedoeling. Ik wil mij echt succesvol voelen en dat is niet hetzelfde als bijna succesvol.

Onmiddellijk kwam er een vraag in mijn hoofd: “Wat kan ik NU doen om als nog dit doel te behalen?” er kwamen tal van ideeën en slechts eentje daarvan was al voldoende om het beoogde resultaat binnen een uur te behalen.

500 unieke bezoekers

De innerlijke blijdschap en voldoening door het behalen van dit ogenschijnlijk kleine doel, is de aanjager voor meer successtory’s. Het geeft mij moed en doorzettingsvermogen om ook het volgende doel te gaan behalen.

Waarom is dit zo belangrijk voor mij?

Omdat ik de grote wens heb om een veel groter publiek te bereiken en jullie te inspireren en motiveren om een nog leuker, gezonder en bewuster leven te leven.

Het leven hier op aarde zal leuker en mooier zijn als we vol compassie naar onszelf, de ander, dier & natuur zijn. Hoe fijner we allemaal in ons vel zitten hoe mooier we stralen en hoe liefdevoller we met elkaar omgaan en juist dit heeft de wereld nodig.

Dankbaar voor de berichtjes die ik online en offline van jullie krijg.
Het versterkt mijn drive om hiermee door te gaan en op mijn eigen kleine podium te staan en te delen wat er in mij leeft ?

Waarover zouden jullie meer van mij willen lezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *