Terug van weg geweest

Lieve abonnees/volgers,

De afgelopen tijd heb ik een mooi aantal berichten hier op mijn pagina geplaatst. Dit zijn veel al berichten die ik de afgelopen twee jaar geplaatst heb op Facebook en niet hier. Ze zijn uiteraard wel met terugwerkende kracht op de juiste data gepubliceerd.

Na een behoorlijke poos actief te zijn geweest met heerlijke vegan recepten, mooie foto’s en persoonlijke verhalen werd het ineens heel erg stil hier. Er is de afgelopen jaren veel gebeurd en in de geplaatste berichten kun je lezen waar ik vooral “druk” mee ben geweest.

Nu de storm van mijn gezondheidsuitdaging is gaan liggen, is er ook weer meer ruimte gekomen om hier te schrijven en te delen.

Jullie hebben van de afgelopen berichten geen automatische meldingen gekregen omdat het dan een overload in je mailbox zou betekenen. Vanaf nu heb ik jullie weer “aan” gezet zodat je nu weer up to date blijft.

Het karakter van deze pagina is wel een tikje veranderd. Waar ik eerst de focus op mijn whole food plant based lifestyle had liggen is dit nu veel breder geworden.

Geconfronteerd worden met kanker zet je leven op de kop en zet veel zaken in een heel ander daglicht. Mijn eerste reactie toen ik hoorde dat ik borstkanker had was boosheid. Ik volg het meest gezonde dieet en toch wordt ik ziek…. WTF?

Inmiddels weet ik dat heel veel andere factoren ook meespelen om kanker te ontwikkelen en er vooral heel veel is wat we niet weten en waarom de een het wel krijgt en de ander niet.

Vandaag lijkt het echter alsof het niet meer de vraag is of je het krijgt maar eerder wanneer je het krijgt. Er zijn zoveel factoren die meespelen en een ding is zeker: Onze voedingstekorten stapelen zich op waardoor we steeds veder achterop raken maar ook onze mentale gezondheid holt achteruit. Nog nooit zijn er zoveel mensen met depressies en burn outs geweest.

Er mag een een dikke schijnwerper op ons bewustzijn gezet worden om het tij te keren. Dat hier behoefte aan is heb ik ook zeker gemerkt. Zoveel mensen heb ik weten te inspireren en ben ik van waarde geweest in het pad wat ze zelf (kunnen) lopen met alle keuzes die hierin dienen gemaakt te worden. We dienen ons leven zelf te leven, onze eigen keuzes te maken maar we hoeven het niet alleen te doen.

Vanaf nu zullen deze gedachtespinsels hier gepost worden, zodat bij interesse mijn stukken gedeeld kunnen worden met anderen en er een rimpeling ontstaat in het verruimen van ons be-wustzijn.

Want als ik ergens in geloof dan is het wel dat het tijd is om terug naar ons zelf te keren. Dat we weer leren luisteren naar ons lijf, ons afstemmen op ons hogere bewustzijn en ons laten leiden door die informatie die door ons heen stroomt en niet naar de info die door onze tv, radio of andere externe sociale kanalen binnen komt.

Laatste note: Mijn schrijven komt rechtstreeks vanuit mijn hart en is amper te sturen. Zodra ik voel dat er wat de wereld in mag/moet, dan ga ik zitten schrijven. Dit komt in heel ongelijkmatige porties en in golven.

Deze inzichten, verhalen of hoe je het ook maar wilt benoemen zijn net als emoties, ze komen en gaan. Gaan dwars door mij heen. Ik vertaal slechts wat ik ervaar en waarneem.

Gebruik wat je kunt gebruiken en alles wat niet resoneert laat je lekker bij mij. Het is niet mij bedoeling je een waarheid door je strot te drukken, ook al kan ik heel overtuigend zijn. Blijf zelf voelen en checken wat klopt voor jou. Mijn visie is anders dan die van jou, terwijl je ook zult ervaren dat we wel overeenkomsten hebben.

All is well en so be it.

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *