Twee dagen post operatie

De ochtend startte redelijk goed en ik heb me zelfs uit bed op een stoel bewogen! Tevens een wasbeurt plus wissel van het beddengoed. Lekker fris en afgemat mijn bed weer in gekropen.

Die buik staat zo strak dat rechtop staan kansloos is. Best wel beetje eng en vooral vreemd om te voelen. Alles voelt vreemd net alsof mijn lijf niet de mijne is. Mijn aanrakingen matchen totaal niet met voor de operatie

Rond twee uur kreeg ik het niet breed. Misselijk en branderige pijn aan mijn buikwond. Gelukkig kikte de morfine rap in en zakte ik weg in van die eindeloos herhalende drug dromen. Maar goed, ik sliep wel ergens op een bepaald niveau en om 17.00 deed ik mijn oogjes weer open.

De avond is ontspannen en goed verlopen. Geen extra pijnmedicatie nodig gehad en lekker ontspannen muziek filmpjes zitten kijken en luisteren en zo hier en daar een beste traan gelaten. Ik ga zo proberen te slapen. Om 23.00 nog een borstcontrole en dan om de 4 uur controle, dus gaat de goede kant op en kan ik steeds wat langer achter elkaar slapen

Blijkbaar valt het zelf meegenomen gezonde eten niet zo best want daar werd ik steeds misselijk van. Nu alweer uren goed en helder in mijn hoofd omdat ik nauwelijks eet. De conditionering “Je moet goed eten, dan sterk je snel aan” is niet goed bevallen.

Als het lichaam zo’n trauma ervaart, wil het niet eten omdat het op heling is gericht. Dat fasten ook tijdens herstel is meer iets voor mijn lijf….

Welterusten en bedankt voor alle steun, zo fijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *