Vriendschap met een oranje kroontje

Twee-eenheid. Samen met jou gaat veel vanzelf. Tijd en ruimte verdwijnt. Volledige aandacht voor jou, voor mij, voor dat wat er is, met alle liefde. Geven en ontvangen gaan moeiteloos.

Contrast

We kunnen gerust in een ruimte zijn waar anderen ook zijn, waar gepraat, gewerkt en gelachen wordt. Er is alle aandacht voor wat er is tussen ons. Veel woorden, veel gevoelens, veel aanvulling, veel herkenning en erkenning. Zo verschillend en toch zo een. Zoiets als het Ying-Yang teken. Groot contrast en samen oneindig.

In mijn geheugen gegrift.

Niet wat we allemaal hebben besproken, wel het moment dat we buiten de zaak staan en elkaar aankijken. Oja, er is nog meer dan ons twee. Er is een hele aarde en er lopen massaā€™s mensen rond. Zelfs het daglicht leek vreemd. Niets maar dan ook helemaal niets had ik er de afgelopen uren van gemerkt. Jij beaamde dit. Verbaasd kijken we elkaar weer aan. Het was jij en ik, zelfs de bediening vergat ons. In elkaar opgaan.

Nee, het gaat niet altijd zoals die keer in het restaurant tussen ons, heus niet. Ik kan ook in de kramp schieten door iets wat jij zegt, iets in mij wat gezien wil worden en wat jij helder spiegelt. Jij kan dat. Ook dit is pure aandacht en ontstaan vanuit liefde.

Eerste ont-moeting

Deze speciale vonk sloeg al over in onze allereerste ontmoeting. Eentje die we allebei niet snel zullen vergeten. ƉƩn blik, aan slechts eentje hadden we genoeg. Totale vreemden van elkaar, maar wat een feest om jou te mogen ontmoeten.

Wat een feest hebben we gemaakt daar op Koninginnedag (2012). Ik in mijn Nederlandse vlag en jij met je oranje hoedje op. Als twee engelen die tegen elkaar aan botsten.

Her-kennen

Onze humor heeft de snelheid van het licht. Helder, scherp en droog. Niet voor iedereen bij te houden. De mensen om ons heen konden niet geloven dat wij elkaar niet al langer kenden. Zo ga je alleen met elkaar om als je elkaar door en door kent. Ja, het gevoel alsof we elkaar al veel langer kennen is er, maar nog niet eerder hadden wij elkaar in dit leven ontmoet.

Lieve mooie vrouw, met jouw armen om mij heen is er puur geluk en ook wanneer je op afstand bent en ik aan je denk. Als ik jouw lach, jouw prachtige ogen, jouw warmteĀ  en immense liefde visualiseer zorgt dit altijd voor een gevoel van thuiskomen in mijzelf. Zo dankbaar dat je in mijn leven bent verschenen.

Het juiste moment

Talloze telefoontjes, knuffelmomenten, intense gevoelens soms pijnlijk maar altijd helend en hilarische toestanden hebben we al beleefd. Het maakt niet uit waar we samen zijn, vaak breekt de pleuris vanzelf uit. Soms nog voor wel aan elkaar gevraagd hebben hoe het gaat, hangen we al slap van het lachen aan de telefoon. Hoe we het doen weet ik niet, het gebeurd gewoon. Altijd precies op het juiste moment ontstaat wat we nodig hebben.

Vriendschap met een dikke plus

Vrij om te zijn wie we zijn, vrij om te gaan waar we willen, geen beknelling of claimen. Soms veel contact, soms wat minder en alles is okƩ. Het verlangen om je weer te willen zien, te spreken, aan te raken en onze energieƫn bij elkaar te doen laten komen is soms zo hevig dat het brand in mijn hart.

Magisch

Door jou ‘snap’ ik; I need you because I love you tegenover I love you because I need you. We functioneren prima zonder elkaar en zodra we samen komen is het alsof we licht geven. Onze bubbel. Niets dan licht en liefde. Magie bestaat, magie is overal. Met de juiste ingrediĆ«nten en een helder bewustzijn is het keer op keer waarneembaar.

Dankbaar

Wat een godsgeschenk om jouw vriendin te kunnen en mogen zijn. Ik leer nog alle dagen van jou, van mij, ik leer meer en meer om te ontvangen. Je weet dat valt soms niet mee. Geprogrammeerd om heel veel te geven en dan pas ergens achteraan ook te ontvangen.

Werkelijk jouw liefde, aandacht, tijd en ruimte te ontvangen om wie ik ben en niet om wat ik doe. Jij laat het mij zien en ervaren, hoe pijnlijk het soms ook is. Mijn les, mijn leermeester. Dank je wel Eline, dank je wel voor alles wat er is.

Ik heb het al vaker gezegd en toch dekt het niet wat ik voel, je weet wat ik bedoel.

Ik hou van ons

4 gedachtes over “Vriendschap met een oranje kroontje”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *