Wat? Ik doe toch niks?

Zeg Melvin, Ā je ligt op mijn ‘props’, zo kan ik toch niet werken ?

Melvin komt geregeld gezellig bij mij liggen als ik druk in de weer ben met componeren en foto’s maken. Katten hebben de buitengewone eigenschap om bijvoorbeeld pontificaal op je boek, toetsenbord of huiswerk te gaan liggen. Ik zie het als een signaal en dat het de hoogste tijd is voor een break.

De oude gehaakte kleedjes gebruik ik geregeld als props in mijn foodstyling en fotoshoot. Wellicht herken je ze wel van mijn food mandala’s.

Onlangs heb ik weer een hele stapel gekregen van de buurman van mijn vader. Prachtig mooi handwerk, wat de overleden echtgenote destijds zelf heeft gemaakt. Dankbaar en blij dat ik deze mooie kleedjes mag gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *