Wegdromen, visualiseren, doelen stellen en uitwerken

Na een flinke ochtendwandeling nu tijd voor een soja cappuccino achter het glas, in het zonnetje. Ik doe mijn ogen dicht en visualiseer dat ik in de serre van mijn droomhuis zit.

“Het licht van de zon dringt door het glas in mijn ogen en op mijn huid. Het hout in de kachel knispert. Ik zie een paar hertjes verderop door het weiland lopen. De laagstaande zon schittert op het dunne ijslaagje wat over het gras heen zit. De lucht kleurt pastel roze en blauw. Ik kijk naar het adembenemende mooie uitzicht vanuit de schommelbank met vele kussens, een gelukzalige zucht ontsnapt uit mijn borst.
Ik hoor voetstappen achter mij en al snel voel ik een warme hand zachtjes in mijn nek. Lief komt erbij zitten en we zijn stil. Dankbaar dat we hier zijn en ons droom leven leven.”

Wat heerlijk om te dromen en nu aan de slag om dit te gaan realiseren. Wandelen in de natuur haalt de creativiteit in mij Ā omhoog. Het denken verdwijnt met elke stap die ik zet en hierdoor is er ruimte om te creĆ«ren.

Prachtig weer en wat is het fijn binnen en buiten mij ā¤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *