Your Roadmap to Success & Happiness

Het hebben van een coach of leermeester vind ik erg belangrijk. Iemand die mij spiegelt en uitdaagt om de beste versie van mezelf te laten zien. De kunst van de juiste vragen stellen. Vragen die mij uitnodigen om naar binnen te gaan en te ontdekken waarom ik doe wat ik doe en of ik het nog wel leuk vind wat ik doe.

Hoe zorg jij ervoor dat je bewust werkt aan een succesvol en gelukkig leven?

We zijn allemaal bedekt met conditioneringen en negatieve overtuigingen die ons belemmeren om vol uit te stralen en ons leven te leven zoals weĀ echtĀ willen. Vaak weten we niet eens wat we echt willen, we denken dat de dromen die we hebben niet voor ons te behalen zijn.

Ik ben hier geen uitzondering op. Het is de kunst om de juiste mensen om je heen te verzamelen en om zo te zorgen voor persoonlijke groei. Daar komt bij dat ik de overtuiging heb dat als ik mij persoonlijk niet professioneel laat coachen, waarom zouden mijn klanten zich dan wel laten coachen door mij?

In de laatste maand van 2016 heb ik veel geschreven en de ā€˜shutdownā€™ van Facebook heeft mij op allerlei fronten veel moois opgeleverd. Door mijn tijd constructief te benutten met het waarmaken van mijn gestelde doel (3 weken geen Facebook en verder gaan met schrijven in navolg van mijn schrijf challenge), ben ik door mijn schrijfsels te weten gekomen hoe de kwaliteit van mijn leven op dit moment is.

En een van de dingen die ik inzie is, dat het heel erg tijd is om meer actie te gaan ondernemen wat betreft mijn inkomen. Wil ik ooit nog mijn dromen kunnen waarmaken moet er nu structureel iets veranderen in mijn mindset over bijvoorbeeld het fenomeen “geld”. Dromen hoeven immers geen dromen te blijven.

Het eerste doel wat ik eind vorig jaar voor 2017 heb gesteld is dat ik mij dit jaar weer laat ā€˜coachenā€™ in de vorm van een opleiding of training. Tijd om met behulp van anderen aan mijzelf te werken. Ik vind het belangrijk om de kwaliteit van mijn leven steeds weer te verbeteren en momenteel valt er op financieel gebied veel te verbeteren.

Afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest. Een kersverse relatie. Mijn ontslag in december 2015. De beĆ«indiging van mijn coachpraktijk. De emotionele rollercoaster inclusief operatie, als gevolg van de omstredenĀ Essure sterilisatie, welke ik in 2013 heb ondergaan. De teleurstelling verwerken van het zicht hebben op een fantastische baan inclusief HBO opleiding Pedagogiek die op de dag van de overeenkomst tekenen, toch niet door mocht gaan.

Het jaar waarin ik een aantal ferme knopen heb doorgehakt, omdat ik simpelweg geen voldoening meer haalde uit wat ik deed. Het was ook het eerste jaar sinds tijden dat ik geen opleiding of training heb gevolgd. Ook dit is een bewuste keuze geweest.

Ik wilde even niets, helemaal niets. Geen geforceerde processen, gewoon laten ontstaan wat er ontstaat in het moment. De balans opmaken vanuit de rust, alle deuren sluiten en opnieuw ontdekken wat ik nu eigenlijk echt wil doen?

Mijn dromen zijn helder en het is tijd om het roer stevig vast te pakken en mijn toekomst en de kwaliteit van mijn leven NU, te gaan verbeteren!

Het universum werkt fantastisch mee. Afgelopen vrijdag werd ik geconfronteerd met een erg mooi programma. In de vele uren dat ik die nacht wakker lag, overwoog ik om deel te nemen aan dit programma, wat de volgende dag al zou gaan beginnen. Diezelfde ochtend kreeg ik uit een totaal andere hoek nog een signaal uit het universum. Hij wijst naar exact hetzelfde punt en er was geen seconde langer nodig om te besluiten of ik mee zou doen.

De start is gemaakt en het maakt nu al veel los. De juiste vragen worden gesteld en ik ben vastbesloten om mijn mooiste leven niet alleen te creƫren, maar ook te leven. 2017 wordt het jaar waarin ik mijn nauw gestelde doelen ook werkelijk ga behalen en ik mij ook succesvol voel op financieel gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *