Zondagochtend wandeling

Om 07:00 stond ik al in het ontwakende bos van Beetsterzwaag en wat is het er hƩƩrlijk.

Geen mens te bekennen, zelfs de mountainbikers lagen nog op 1 oor.

-1 graden, strak blauwe lucht, zonnestralen door de bomen, hertjes, heel veel spechten, een boomklever en menig ander gezellig fluitend vogel aanschouwd.

Hoe ik mijn frequentie hoog houdt? Onder andere zo dus

Omdat mijn werkgever het beste met mij voor heeft Ć©n voor de rest van ons team, zit ik vanaf dinsdag thuis.

Ik behoor officieel tot een risico groep. Het is goed dat ik (weer) thuis ben want ik voel een diepe rust in mij ontstaan. Slaap veel en voel dat mijn lijf dit zetje nog net even nodig heeft.

Heb totaal geen angst om ziek te worden of om anderen te besmetten. Beweeg mee met wat er van me verwacht wordt zonder dat ik het mijn waarheid maak.

Ik vind er namelijk van alles van en tegelijk vindt ik er helemaal niets van, lekker duaal. Zie prachtige artikelen voorbij komen maar ook hele storende berichten.

Vooral dat oordelende van mensen die andere mensen gaan vertellen hoe dom ze wel niet zijn dat we nog buiten lopen en we door hun regelrecht op een catastrofe af denderen.

Hou op, schei uit. Zie je dan niet dat we zo juist tegenover elkaar komen te staan?

Doe er niet aan mee! Je mag er wat van vinden maar hoeft er niks mee of geloof je echt dat je het verschil maakt om anderen omlaag te halen?
Wat doet dat met jouw frequentie, denk je? En met die van het collectief?

Vraag jezelf af hoe je in deze rumoerige tijd een positieve bijdrage kan zijn om de frequentie van het collectief te verhogen zodat we allemaal bestand zijn tegen ziekte, infecties en virussen.

Voel zelf maar wat het met jouw systeem doet als je boze, verontwaardige of angstige zaken deelt. Stel jezelf de vraag of dit helend is?

Wees dankbaar voor de inzichten die je krijgt en vergeef mensen die in jouw ogen oekeltje dom doen. Het vergeven verhoogt jouw frequentie en daarmee ook van het collectief. Win – Win situatie.

Ik vergeef jou en mezelf voor iedere keer dat ook ik mij eraan schuldig maak.

Fijne zondag lieve mensen

Beetsterzwaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *